27. marraskuuta 2016

Takaisin blogihommiin

Enpä muista milloin viimeksi olisin istunut alas (tai tässä tapauksessa röhnötän kyllä sängyllä läppäri sylissäni) ja kirjoittanut ihan oikeaa blogitekstiä. Osa teistä tietääkin, että kirjoitin aikanaan lily.fissä blogia "Kivuliainta on parantuminen". Se blogi ei kuitenkaan missään vaiheessa tuntunut tarpeeksi omalta tai tarpeeksi tärkeältä.
Nyt koin tarpeelliseksi palata takaisin. Kymmeniä ja taas kymmeniä asioita on vyörynyt mieleeni viimeisen puolen vuoden aikana. Harmittelin joka kerta, että mihin ihmeeseen tungen kaikki nämä ajatukset. Twitter oli toimiva alusta pitkään, kunhan pysyi sopivassa 140 merkkirajassa. 140 merkkiä alkoi tuntui ahtaalta ja tässä sitä ollaan nyt.


Ehkä kuitenkin painavin syy oli kauhea tarve kirjoittaa mielenterveysongelmista jälleen avoimesti. Sen minä osaan. Olenhan kuitenkin "kokemusasiantuntija". Termi naurattaa, etenkin tässä yhteydessä, mutta mielenterveysongelmat ovat valitettavan yleisiä ja tuttuja meille monelle. Kokemus opettaa ja kasvattaa, avartaa ajatusmaailmaa.
Haluan myös kirjoittaa monesta muusta asiasta. Blogi taitaa olla paras alusta kaikelle tälle.

Loppuun vielä lyhyesti minusta:
Nimi: Sanna-Mari
Ikä: 24
Olen tällä hetkellä työkyvyttömyyseläkkeellä. Miksi? Epävakaa persoonallisuushäiriö, ahdistuneisuushäiriö ja sosiaalisten tilanteiden pelko. Jokaisesta diagnoosista tulee postaus jossain vaiheessa.

Palataan pian.

2 kommenttia:

  1. Hei! Twitteristä sinun twiittejä ilman twitteriä lukeneena - olet upea. On tyhmää sanoa mitään, että älä välitä hatereista, mutta silti, olet upea heistä huolimatta. Ja arvostan twiittejäsi paljon. Jään varmaan seuraamaan tätä blogiasikin. Pidä lippu korkealla!

    VastaaPoista